Суспільне життя поступово відновлюється, починають працювати громадські заклади: ресторани, кафе, готелі. Перед відновленням роботи підприємства потрібно провести ретельне прибирання території та обладнання. На що необхідно…
На кожному харчовому підприємстві найбільшу загрозу для безпеки продуктів становлять хвороби харчового походження. Щороку в Європейському Союзі реєструється 320 000 випадків зараження, проте їх реальна…
Світова пандемія COVID-19 впливає на всі сфери життя. Щоб забезпечити постійне надання ключових продуктів та послуг у цей час, уряди у всьому світі визначили «ключових…
In March 2020, in Ukraine, the business demand for surface disinfectants increased 4 times, and for hand sanitizers 20 times! - According to Betta-Service, a…
У березні 2020 року в Україні запит бізнесу на засоби дезінфекції поверхонь виріс у 4 рази, а на засоби дезінфекції для рук - у 20…
Спікер - Пітер Теска – ведучий эксперт компанії Diversey з глобальних програм профілактики Covid-19 відповідає на актуальні та нагальні питання, знайомить з останньою інформацією про…
Страница 1 из 7

Читайте нас на социальных площадках